Skip to main content

PR1NC3SA

Apostem per un llenguatge escènic híbrid entre teatre, dansa i música en directe oferint un espectacle carregat d’estímuls emocionals per a tots els públics.

Sobre l’escenari, tres dones amb humor, tendresa i de vegades ràbia, ens ajudaran a entendre el difícil trànsit cap a la maduresa que suposa prendre consciència del lloc on poder construir la nostra pròpia identitat sota la pressió de les expectatives alienes.

En aquesta peça parlem sobre els perills amagats darrere els estereotips i els rols de gènere, posant el focus en les dones, com a col·lectiu especialment afectat per aquesta problemàtica.

SINOPSI:

Princesa en realitat es diu María. És una noia normal i corrent que podria viure a qualsevol gran ciutat. Intenta fer front a unes circumstàncies familiars adverses que no li permeten reflexionar sobre les seves emocions amb la suficient distància. A través d’una sèrie de moments vitals decisius, entendrem el procés de qüestionament personal que es produeix dins d’ella mateixa i al voltant de la seva identitat com a dona.

IDIOMA: Català

DURADA: 50 min.

Vols saber-ne més sobre aquest espectacle?

DESCARREGAR DOSSIER
Espectacle guanyador

Beca Barcelona Crea 2021